Nu al ruim 1.000 dankberichtjes voor Zol-gynaecoloog met pensioen in zicht

Dokter Peter Sieprath gaat met pensioen eind augustus, maar nu al liepen ruim 1.000 dankbetuigingen binnen van patiënten naar aanleiding van een oproep van het Ziekenhuis Oost-Limburg. Vele patiënten voelen zich betrokken, want dr. Sieprath hielp tijdens zijn loopbaan ruim 11.000 baby's op de wereld zetten.

Dat meldt de nieuwsbrief van het ziekenhuis. "Dokter Sieprath is iemand met een hart van goud", zegt collega Helena Van Kerrebroeck. "Hij straalt altijd enorm veel rust en vertrouwen uit en je kan altijd op hem rekenen. We gaan hem zeker missen."

De nieuwsbrief frist de oproep nog eens op: "Behoort u tot een familie waarvan zowel grootmoeder als moeder en dochter al geholpen werd door dr. Sieprath? Heeft u mooie herinneringen aan uw bevalling die door hem begeleid werd of wenst u hem te bedanken voor zijn jarenlange inzet? Dat kan nog steeds via deze link.

Bedoeling is om al deze berichtjes en gelukwensen te bundelen en aan de dokter te overhandigen als mooie herinnering op het moment van zijn oppensioenstelling.

Alvast enkele boodschappen als voorsmaakje:

"Proficiat met je verdiende pensioen. Vanaf 1988 bent u mijn gynaecoloog geweest en in 2002 heeft u zelfs mijn leven gered. Ik ben u heel dankbaar en zal u missen."

"Een fijne collega die echt élke dag de tijd neemt voor een vriendelijke begroeting in de wandelgangen en bovenal een goede dokter, die ook mijn jongste dochter op de wereld heeft gezet. Dankjewel!"

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.