VVOG Jaarcongres 2019

VVOG Jaarcongres 2019

Waar? Kinepolis Antwerpen – Groenendaallaan 394 – 2030 Antwerpen

Wanneer? 03.10.2019 tot 04.10.2019

Beste collegae,

Met fierheid en plezier willen we jullie uitnodigen voor ons VVOG jaarcongres op 3 en 4 oktober in Kinepolis  Antwerpen.

De VVOG werkgroepen hebben samen met de raad van bestuur een boeiend programma uitgewerkt, waarin niet alleen ieder subspecialisme aan bod komt met state-of the art lezingen, maar er ook ruimte is voor verdieping in kleinere, interactieve sessies. Hiermee is een trend ingezet die we hopelijk de komende jaren gaan kunnen aanhouden.

Daarnaast wordt uiteraard de “all round” gynaecoloog niet vergeten met thema’s als hysteroscopie, herhaald miskraam en intra-uteriene groeivertraging. Deze overzichten worden gegeven door internationale topsprekers.

Over het feestgedeelte kunnen we kort zijn, zoals de nacht die ons aansluitend te wachten staat. Het wordt een niet te missen combinatie van culinaire en muzikale hoogtepunten.

Voor onze aspirant-leden werd de prijs voor het feestdiner verlaagd tot 30 euro. We rekenen dan ook massaal op hun aanwezigheid om de ouderen bij te scholen in de recentste dans-moves.

Heel graag tot in Antwerpen,

Namens het VVOG bestuur en de werkgroepvoorzitters

Roland Devlieger, KWP-voorzitter
Guy Verhulst, voorzitter VVOG