Het az Sint-Blasius zoekt een arts-specialist in de gynaecologie

Voor de verdere uitbreiding van onze dienst Gynaecologie, gaan wij momenteel op zoek naar een Arts-specialist in de Gynaecologie. Deze vacature staat eveneens open voor kandidaten in opleiding.
We zijn een hecht team van zes gynaecologen en één assistent, welke volledig geassocieerd zijn en volgens een vast wachtsysteem werken vanaf 18u en in het weekend. Ter aanvulling van ons team zoeken wij een gynaecoloog voor verloskunde en algemene gynaecologie.

We beschikken over een moderne, nieuw uitgebouwde verloskundige afdeling, waar we samen met onze enthousiaste vroedvrouwen instaan voor ruim 800 bevallingen per jaar.

Profiel
U hebt interesse om de materniteit van de hoofdcampus en ook de poliklinische activiteiten van de campus Zele mee te helpen uitbouwen. We geven u ook de mogelijkheid om privéraadpleging te doen.

Wij bieden
Het aanbod wordt besproken tijdens het selectieproces.
Jobtime: voltijds
Indiensttreding: bespreekbaar

Bedrijf
az Sint-Blasius is met haar eeuwenlange geschiedenis en traditie een vaste waarde in de ruime regio en een centrum van hoogkwalitatieve medische hulpverlening. Anno 2022 heeft az Sint-Blasius zich ontpopt tot een uitstekend en veilig georganiseerd ziekenhuis, met een sterke verbetercultuur, gericht op een uniforme, kwaliteitsvolle en veilige zorg.

Het ziekenhuis maakt deel uit van het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Met meer dan 1300 werknemers en 130 artsen mag az Sint-Blasius zich veruit de grootste werkgever uit de regio noemen. Het ziekenhuis is actief op 2 sites: één in Dendermonde en één in Zele.

Contact
Bij interesse kan u uw sollicitatie met cv en motivatiebrief
bezorgen aan:
• mevr. Karen Pieters (algemeen directeur) via karen.pieters@azsintblasius.be
• dr. Kristof Van den Hauwe (hoofdarts) via kristof.vandenhauwe@azsintblasius.be
• dr. Didier Oosterlynck (diensthoofd verloskunde - gynaecologie) via didier.oosterlynck@azsintblasius.be

Voor bijkomende informatie kan u telefonisch terecht bij:
• dr. Didier Oosterlynck – diensthoofd gynaecologie I 052-25.26.56

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.